Moskou

Beleef een unieke ervaring bij Club Restaurant Moskou in Deventer

Club Restaurant Moskou in Deventer

Restaurant Moskou in Deventer biedt de keus uit zorgvuldig geselecteerde voor-, hoofd- en nagerechten. Kom genieten van de lekkerste carpaccio, gamba’s, zeebaars en meer. Uniek aan Moskou is dat je de mogelijkheid hebt om kennis te maken met de Oosterse bar, daar heb je de keuze uit ‘a la minute’ bereide Maki welke je voorbij ziet komen op de band. Ook kun je er voor kiezen om het te laten bereiden door de chef en het te laten serveren aan tafel.

Ook is het bij Moskou mogelijk om een High Wine te reserveren. U wordt dan ontvangen met een mooie Mas Fi Cava Brut uit Spanje geserveerd met onze bekende verse Sushi. Daarna gaat u genieten van een assortiment koude en diverse warme gerechten. De High Wine wordt geserveerd op zondag vanaf 15.00 uur tot 18.00 uur. De High Wine is alleen op reservering en vanaf 2 personen of meer. De kosten voor een High Wine bedragen 26.50 euro, ook hebben wij een BOB arrangement voor 20.50 euro.

Moskou Exclusief
Heeft u wat te vieren? Zakelijk of met vrienden dan wel familie? Of bent u gewoon op zoek naar een uniek restaurant vol sfeer en waar je exclusief kan genieten van de Franse en Japanse keuken? Wij nodigen u dan van harte uit bij Moskou Deventer! Moskou Deventer beschikt namelijk over twee ruimtes die exclusief zijn af te huren tot maximaal 40 personen. De combinatie van ambiance en heerlijk eten zorgt ervoor dat de avond niet snel vergeten zal worden!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Brink 50
Deventer 7411 BV Overste NL
Get directions
Openingstijden Zeven dagen per week geopend. Maandag tot en met zaterdag vanaf 16 uur. Zondag vanaf 15 uur.