Mr. SUSHI

Vandaag in de spotlight: sushi thuis laten bezorgen🍱 lees in ons nieuwe blog wat we via mr sushi bestelden en hoe het ons beviel!

Vandaag in de spotlight: sushi thuis laten bezorgen! Hierover zijn de meningen meestal verdeeld. Vaak wordt er getwijfeld aan de versheid van de sushi wanneer je het thuis laat bezorgen. Via social media kwamen we mr sushi tegen. Een bedrijf gespecialiseerd in het thuisbezorgen van de sushi. De sushi op de instagram van mr sushi ziet er super lekker uit dus dat was voor ons reden genoeg om het een keer uit te proberen.

Via de website zagen we dat mr sushi 15 vestigingen telt. Wij bestelden bij de vestiging in Groningen. Er zijn een aantal kenmerken die mr sushi omschrijven:
– Met liefde bereidt
– Dagvers
– Snelle bezorging (45-60 minuten)
– Altijd voordelig (ivm de kortingsacties)
– Groot assortiment (meer dan 100 gerechten)

Via de website zien we direct de kortingsacties. In de studentenstad Groningen is het mogelijk om een Groningste studentenbox te bestellen voor €32 i.p.v €42,-. Voor wie liever zelf zijn of haar sushi uitkiest i.p.v. een uitgekozen box is er genoeg keuze!

We scrollen eigenlijk direct door naar de uramaki, de zogeheten “inside out roll”. Deze worden geleverd in 8 stukjes. We besluiten om de volgende rollen te bestellen:
– Soft shell chicken roll: deze bestaat uit kip, avocado, mayonaise en yakitori saus.
– Soft shell salmon roll: deze bestaat uit zalm, komkommer, avocado en bosui.
– Spicy maguro toll: deze bestaat uit rauwe tonijn, komkommer, avocado en spicy saus

Ook mochten wij bij deze bestelling een gratis roll uitkiezen, wij kozen voor de ebi tempura roll met gefrituurde garnaal en avocado.

Onze ervaring
Onze ervaring hebben we laten baseren op de kenmerken die mr sushi laat zien op zijn website die we hierboven al een keer hebben benoemd.

– Met liefde bereid: dit is natuurlijk lastig om te checken maar we waren blij verrast met de bestelde sushi. Het was mooi verpakt en zag er erg smakelijk uit. Dit is vast en zeker met liefde bereidt!
– Dagvers: we konden zeker proeven dat deze sushi vers bereidt wordt! We vonden de sushi zelfs verser dan de sushi uit bepaalde all you can eat restaurants.
– Snelle bezorging: ook hier werd aan voldaan. Wij hadden een specifieke tijd aangegeven waarop wij de sushi wilden ontvangen en exact op dat tijdstip werd de sushi ook bezorgd.
– Altijd voordelig: wij vonden de sushi betaalbaar voor de kwaliteit. Ook waren wij verrast door de gratis roll die we extra mochten uitkiezen. Ook zijn er af en toe kortingscodes te vinden op de social media van mr sushi.
– Groot assortiment: wij vinden dat er voor iedereen wat lekkers te vinden is bij mr sushi. Je kunt bijv ook kiezen voor gefrituurde sushi (hierover hebben wij al eens een blog geschreven) of loempia’s bijbestellen.

Zoals je kunt lezen zijn wij heel tevreden over de service en kwaliteit van mr. sushi en zullen hier zeker vaker gaan bestellen. Dus mocht je een keer geen zin hebben om te koken? Bestel sushi bij Mr. SUSHI en je eet gegarandeerd lekker!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *